27. Porin - Dani otvorenih vrata

 

Ususret novom izdanju Glazbene nagrade Porin pozivamo vas na dane otvorenih vrata koji će se održati od srijede do petka (od 9. do 11. listopada 2019.) u uredu Porina (Brozova 8a, 2. kat, Zagreb) od 10 do 15 sati.

Ako su vam potrebne informacije o Glazbenoj nagradi Porin - kako se određuju kategorije, tko se sve može prijaviti i na koji način ili ako imate bilo koje drugo pitanje koje vas zanima o samoj nagradi i procedurama, pozivamo vas da nam se slobodno javite.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su glazbenicima, glazbenim djelatnicima, novinarima, predstavnicima medija i svoj zainteresiranoj širokoj javnosti.

S vama će biti glavna tajnica Ivana Martinac i izvršni direktor Davor Drezga te imate priliku iz prve ruke saznati sve novosti vezane uz novo izdanje Porina, sve o prijavama za Porin, glasačkom procesu i glasačkom tijelu, što se sve krije iza završne priredbe te odgovore na mnoga druga pitanja. Za sve one koji neće biti u mogućnosti osobno doći, pozivamo vas da svoje upite postavite na info@porin.org i 01 3668 027.