Porin prvi put nakon 22 godine u Splitu

Foto: Grad Split

Nakon Opatije, Makarske, Osijeka, Rovinja, Dubrovnika, Biograda na Moru, Rijeke i Zagreba dodjela glazbenih nagrada ove će godine biti u najvećem dalmatinskom gradu. Da je Split grad domaćin službeno je potvrđeno točno u podne u velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave. Potpisivanju ugovora sa zamjenikom splitskog gradonačelnika Goranom Kovačevićem prisustvovao je  i predsjednik Upravnog odbora Porina Neven Frangeš. Glazbena manifestacija tako će po prvi put nakon 22 godine biti 06. ožujka u Spaladium Areni.
- Sretni smo što smo u ozbiljnoj konkurenciji dobili domaćinstvo za održavanje ove prestižne glazbene manifestacije - izjavio je dogradonačelnik Kovačević nakon potpisivanja ugovora. Organizacijom Porina u Splitu oduševljen je i gradonačelnik Ivo Baldasar.
- Vjerujem da će sama manifestacija, koja će biti u našoj Spaladium Areni te se po prvi put ove godine otvara za javnost, privući veliki broj Splićana i gostiju - rekao je Baldasar.
No prije toga doznat ćemo tko su finalisti ovogodišnjeg Porina. Nakon više od mjesec i pol dana, otkako su se počele zaprimati prijave za glazbenu nagradu, stručno tijelo Porina izabralo je svoje favorite. Nominirani će biti poznati na svečanoj ceremoniji u Zagrebu.
Proglašenje nominacija održat će se u četvrtak 05. veljače u kinu Europa s početkom u 18:30 sati.

Sve o Porinu možete pratiti na našoj službenoj stranici i na društvenim mrežama:
Službena stranica - www.porin.org
Facebook - facebook.com/PorinHR
Twitter - twitter.com/porinhr
Instagram - instagram.com/porinhr
YouTube - youtube.com/user/porinhr/videos